Coaching

Individuele coaching en team trainingen.

Eeuwen lang is de mens gefixeerd geweest op het opsporen en verbeteren van mislukkelingen, fouten en zwakten. Dit zorgde voor uniformiteit en onzekerheid. Om te kunnen excelleren op zowel persoonlijk als professioneel gebied is inzicht in sterke punten belangrijker. Het benutten van deze sterkte punten (talenten) maakt je uniek, zorgt voor zelfvertrouwen, verhoogt je productiviteit en maakt je leven makkelijker en leuker. Het opsporen, omschrijven, in de praktijk brengen en cultiveren van sterkte punten is makkelijker gezegd dan gedaan. De positieve psychologie staat in mijn coaching en trainingen centraal.

10847328_786346351443247_2446220174820286856_oIndividuele coaching:

Tijdens één op één coaching gaan we samen kijken hoe jij jouw doelen kunt behalen. Persoonlijke talenten die jou uniek maken ga je ontplooien. Neem de regie (terug) op je eigen leven en leef.

Team trainingen:

Als organisatie wil je dat het personeel zich prettig voelt en prestaties leveren. Werknemers zijn de motor en ambassadeurs van een organisatie. Of het nu gaat om een bestaan team of nieuw te formeren teams, een goed lopend team dat op elkaar is ingespeeld is belangrijk voor de ‘workflow’ en ‘productiviteit’. Trainingen worden afgestemd op de behoefte van een organisatie maar staat altijd in het teken van het benutten van talenten van werknemers. Werknemers en teams die optimaal in hun kracht staan zijn productiever, minder ziek en innovatiever.


 

Co-trainer:

Coachingstrajecten en trainingen kunnen losstaand of in-company plaats vinden. Trainingen verzorg ik alleen of samen met partners van externe partijen. Door als co-trainer op te treden wordt expertise gebundeld en kan er meer individuele aandacht worden gegeven tijdens team trainingen.

 


Partners:

BOM Logo Websitelogo200FontysLogo

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s