Over Rick

FotoRickStoel

Rick Vermulst (MEd), altijd op zoek naar de dialoog over goed onderwijs met een frisse blik op het heden en de toekomst. Daarnaast geniet ik er van als mensen floreren, dit ten goede van henzelf en (werk)omgeving. Vanuit mijn expertise geef ik (onderwijs)advies op maat en coach ik mensen op het gebied van persoonlijk leiderschap.

Bent u adviseur of coach en verzorgt u trainingen? Samen weet je meer dan alleen. Daarom ben ik altijd opzoek naar samenwerkingspartners voor co-creatie.

Neem contact met me op voor de mogelijkheden met betrekking tot (onderwijs)advies, coaching of als co-creatie partner.


 

Mijn ervaring:

Graag omschrijf ik mezelf als een onderwijsprofessional op NIVO (Nieuwsgierig, Inspirerend, Verbindend, Ondernemend) met affiniteit voor de technieksector, ICT in het onderwijs, de positieve psychologie en het opleiden van (nieuwe) leraren. Sinds 2013 werk ik op Fontys Hogescholen. Hoofdzakelijk als docent Onderwijskunde aan eerst technische lerarenopleidingen en later aan bèta lerarenopleidingen. Daarnaast voer en voerde ik taken uit en vervul ik rollen zoals; ICT-docent, studieloopbaanbegeleider, afstudeerbegeleider,  lid van de medezeggenschapsraad en lid ik in het PR en Wervingsteam. Naast mijn werkzaamheden bij de lerarenopleiding participeerde ik als consultant drie jaar mee in verschillende innovatie projecten van het Fontys innovatiecentrum (onderdeel van Fontys Educatief Centrum) en ben ik nu actief bij verschillende ontwikkelingen en projecten die raakvlak hebben met mijn affiniteiten.

Mijn achtergrond:

Ik ben een nuchtere Brabander die zijn schoolperiode ooit begon als vmbo-kader leerling binnen het profiel elektrotechniek. Op het mbo specialiseerde ik me in de elektronica en later op het hbo heb ik mijn lerarendiploma in de elektrotechniek gehaald. Omdat het vak van leraar, het onderwijs in zijn algemeenheid, en het leren van leerlingen mij steeds meer begon te interesseren, ben ik later begonnen met een onderwijskundige masteropleiding. Een master die zich specifiek richt op innovatie binnen het onderwijs.


 

Advertenties