Juryprijs tijdens ChallengeDay!

2015-04-202Maandag 20 april 2015…. een dag waar we al een tijdje naar uit keken en nauwkeurig naar toe hebben gewerkt. De Challengeday van LA4 van de master. Een dag waarbij ieder leerteam het ontworpen toekomstscenario presenteerde. Middels een visualisatie van het toekomstscenario moest deze in verschillende rondes te worden gepresenteerd. Na een spectaculaire opening heb ik met mijn leerteam mogen presenteren en presentaties bij mogen wonen.

Tijdens ons toekomstscenario hebben we de bezoeker meegenomen in de weg daar naar toe. Dit middels het stil staan bij het jaar 2015, 2020 en 2025. De focus en het accent lag steeds net even ergens anders. De bollen van Biesta kregen een steeds andere focus en in 2030 waren deze bollen (kwalificering, subjectivering, socialisering) in balans. De ontworpen posters met daarachter content die middels Layar zichtbaar te maken was sprak voor zich en behoefde weinig extra toelichting. Robot Charlie was er ook bij en nam ook even het woord. Uiteindelijk hebben we zelf het woord genomen en betrokken we het aanwezige publiek om te reageren op ons scenario. Een samenvatting daarvan staat op ons groepsblog.

Onze inspanning en manier van visualiseren en presenteren is tijdens de Challengeday beloond met de juryprijs. We werden onder andere geprezen door onze aandacht voor het sociale aspect en de weg naar het jaar 2030 toe. We waren blij verrast en kijken terug op een erg leuk leerarrangement. Bijzonder leuk om het leerarrangement middels gamification te doorlopen. Dit zorgde voor extra uitdaging en fun. En fun hebben we zeker beleefd met ons leerteam. Ons leerteam was divers en daardoor krachtig. Iedereen nam zijn verantwoordelijkheid en leverde met passie een bijdragen.

CDDoMG2WAAARQ-u

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s