Posters wall of change MLI

Langzaam maar zeker komt de Challengeday in zicht. Een dag waarbij ieder leergroepje van de master in kader van LA4 zijn toekomstscenario’s presenteren. De presentatie dient visueel te zijn en mobiel te worden gepresenteerd.

Voor deze visualisatie is ons leergroepje al gretig aan de slag geweest. Een zichtbaar aandeel van mijn kant is onder andere de posters die de jaren 2015, 2020 en 2025 verbeelden op de door ons genoemde ‘wall of change’. Achter de posters schuilt een digitale wereld. Oftewel augmented reality. Doormiddel van de Layar app is deze digitale wereld zichtbaar te maken. Zo verschijnt achter poster 2015 een eigen gemaakt ‘polygoon journaal’, achter poster 202o een filmpje over robot Charlie (die tevens geprogrammeerd wordt en er live bij is), en achter poster 2025 een afbeelding die het beeld van dat jaar benadrukt.

Spreken de posters? Zijn ze duidelijke en volledig? Lukt het (d.m.v. de handleiding) om met Layar de digitale wereld zichtbaar te maken? Om hier antwoord op te krijgen ontvang ik graag feedback van leergroepsgenoten. Graag vraag ik Jeanny en Cindy voor feedback op de posters en handleiding. (De digitale content volgt nog al kun je betreffende de handleiding voor Layar de poster van 2020 al scannen).

2015 foto 2020 foto 2025 foto

Layar-Logo-Large

 

 

 

 

 

 

Handleiding Layar

 

Advertenties

Een gedachte over “Posters wall of change MLI

  1. CIndy schreef:

    Hoi Rick,
    Ik vind de posters waanzinnig mooi geworden! Ik vind de keuze van de foto’s heel erg passen bij het tijdsbeeld en de kleurstelling sluit aan bij de foto’s. De keuze voor de schrijfletters vond ik verrassend, omdat de overige lettertypes strak en modern ogen. Persoonlijk zou ik iets meer eenheid houden in lettertypen. Klopt het dat de augmented reality beelden alleen nog achter de 2e poster zitten, want alleen het scannen van de 2e poster geeft een filmpje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s